1215442.jpg

Tässä kuva tuosta meidän Saulin asumuksesta. Kaappi, sekä tuo ihme pöytäosa, josta jo aikaisemmin kertoilin.   Tosiaan ostimme tämän vanhan stereohyllyn kirpputorilta.
Sauli ei oikein ole vielä sisäistänyt noita vasemmalla näkyviä ramppeja, vaan on tyytynyt juoksentelemaan tuossa alakerrassa vain.
tässä kuva tuosta hyllyosasta:
1215437.jpg
Eli noissa rampeissa olen käyttänyt jäätelötikkuja että Sauli pääsisi niitä pitkin ylös, mutta tuloksetta. Olen muutaman kerran nostanut Saulin tuonne ylös ja odottanut että vesseli pääsisi itse alas. Kerran Sauli uhmakkaasti  yrittikin, mutta tuntui että ne olivat liian liukkaat, joten nostin Saulin takaisin alas.
Aamulla olin reippaalla tuulella ja nostin saulin taas tuonne ylös, koska sieltä Sauli ei ainakaan karkaile. Aloin siivomaan tuota kaapin alaosaa ja heti kun silmä vältti niin eikös se vesseli ollut taas alhaalla. Että kylläpä orjaa pissattiin silmään! Näköjään Sauli osaisi käyttää ramppeja, mutta on jo yhtä laiska kuin omistajansakin :D. Varmuuden vuoksi korjailen noita ramppeja vähän, ettei Sauli  vahingossakaan pääse tipahtamaan ja loukkaamaan itseään.